Собственикът на единствения в България супер баровски автомобил  Bugatti Chiron -

...
Собственикът на единствения в България супер баровски автомобил  Bugatti Chiron -
Коментари Харесай

Ексклузивно! Сигнал до HotArena разкри страшна тайна за Ваньо Алексиев - баровеца с Бугатито

Собственикът на единствения в България супер баровски автомобил   Bugatti Chiron - предприемачът Ваньо Алексиев, крие загадка, която може може да разбие тотално имиджа му.

В HotArena дойде сигнал от неизвестен източник, в който се твърди, че основаният обществен облик на Алексиев е много надалеч от истината.

Личният му живот е усърдно затулен зад фасада, която би трябвало да накара околните и бизнеспартньорите му да си мислят, че всекидневието му е пример за съвършенство. Особено в персонален проект.

Ваньо има брачна половинка. Тя се споделя Цветелина и главното й занятие е да се грижи за шестте кучета, които населяват дома им. Дамата има доста пластични интервенции , които богатият й мъж е платил. Той самият е фанатик на тематика визия и е много поддържан. Близки до него разкриват, че Алексиев върви всеки ден на фитнес и изисква същото  и от партньорката си, като минимумът, който й поставял, е да тренира най-малко 3 пъти седмично. Недоброжелатели разясняват, че сходно на Цвети, Ваньо също е лягал под скалпела, с цел да заглажда бръчки и изпъва кожа.

Неотдавна до Горещата сцена бе изпратено инфо, в което се твърдеше, че е същински пъкъл да бъдеш измежду завоеванията от женски пол на транспортния необут . Разказаха ни за момиче, с което е бил съкровен, и което е принуждавано от него постоянно да си прави пластични интервенции, да не яде, с цел да не качва килограми и да прекарва повече време във фитнеса в сравнение с тя самата желае и има сили за това.  

Според новия сигнал, получен в редакцията на HotArena обаче, хубостта на дамите в живота на Ваньо е единствено един заслон. Дори това, от което е проплакало екс гаджето му, е като щипане от бълха. Алексиев имал и напълно други увлечения…

HotArena ревизира истинността на получените сведения, в които има и посочени съответни имена, обстоятелства и места . Към днешна дата няколко индивида от бизнес средите потвърдиха, че за Алексиев от дълго време се носят скандални клюки . Какви са те и какво е естеството на пристигналата при нас информация, очаквайте скоро в HotArena!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР